Binnenkort 4G-uitvoering van Motorola new Moto G (2014) met dikkere batterij


Toen Motorola de nieuwe Moto G aankondigde waren we wat verbaasd om te lezen dat deze niet geschikt is voor 4G. Weliswaar was de eerste Moto G dat ook niet, maar daar kwam later een 4G-versie van uit. En datzelfde lot ondergaat de new Moto G nu.

Want deze LTE-versie van de nieuwe Moto G duikt nu op op de website van Motorola. En daarmee kun je het niet officiëler krijgen. Motorola lijkt eerst voornemens om het toestel in Brazilië uit te brengen, op die omgeving stond het toestel namelijk. Maar omdat de Moto G LTE hier uiteindelijk ook gewoon leverbaar is denken we dat een wereldwijde lancering spoedig zal volgen.

Motorola new Moto G (2014)
Nieuwe Moto G, straks met 4G!

Verder deelt de new Moto G LTE dezelfde eigenschappen als z'n 4G-loze broertje. Denk dan aan een 5 inch scherm, 1,2 GHz quadcore processor, 1 GB aan RAM werkgeheugen, een 8 + 2 megapixel camera en een batterij van 2.390 mAh dik. De 3G-versie van de nieuwe Moto G moet het nog doen met 'slechts' 2.070 mAh. Overigens komt deze 4G-uitvoering flink sneller dan de 4G-uitvoering van de originele Moto G. Die liet 6 maanden op zich wachten. Motorola Brazilië heeft trouwens de gelekte pagina inmiddels verwijderd. Blijkbaar moeten we nog even geduld hebben.

Via: Android Police


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel