Honor’s tweede toestel ligt in de winkel; de Honor 3C


Vlak nadat het merk werd geïntroduceerd in Nederland ligt alweer het tweede toestel van ze in de winkel. Het gaat om de Honor 3C die evenals de Honor 6 over redelijke specificaties beschikt maar wel een lage adviesprijs meekrijgt.

Op cameragebied moet de Honor 3C licht inboeten op de Honor 6, op de achterkant zit namelijk een 8 megapixel schieter in tegenstelling tot de 13 megapixel variant op de Honor 6. Voor wie graag selfies maakt kan opgelucht ademhalen; er zit nog steeds een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Ook de Honor 3C is grotendeels van plastic gemaakt maar dat helpt tegelijkertijd om de kosten te drukken. De 3C heeft een adviesprijs van 139,99 euro.

Honor 3C
De nieuwe Honor 3C

Waarmee de Honor 3C echter afwijkt van de eerdere Honor 6 is de mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen. De 3C is een ware Dual SIM-telefoon en dus handig voor mensen die voorheen met twee smartphones moesten rondlopen. De Honor 3C was al enige tijd als pre-order beschikbaar maar hij is pas vanaf vandaag leverbaar. Onder andere bij de Kijkshop waar geldt; voor 21:00 besteld, morgen in huis.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel