Coolblue verruimt online openingstijden: voor 23:59 besteld, morgen in huis


Coolblue, bekend van online winkel PDAshop en smartphoneshop.nl, gaat haar openingstijden verruimen. Wie op werkdagen voor 23:59 iets besteld, heeft het de volgende dag al in huis.

Hiermee stelt Coolblue ook de late kopers in staat om tijdig in bezit te zijn van nieuwe producten waaronder mobiele telefoons of tablets. Bovendien brengt Coolblue geen extra bezorgkosten in rekening. ”We zijn de enige webwinkel in Nederland die nog écht open is tot middernacht,” aldus Pieter Zwart, oprichter en directeur van Coolblue. Volgens hem speelt deze dienst in op een trend: “We zien dat steeds meer klanten ’s avonds laat shoppen, met een tablet op de bank.”

Coolblue bezorgopties

Coolblue is daarnaast één van de weinige online verkopers die naast een webshop ook fysieke winkels door Nederland heeft waar je naar binnen kunt lopen om het product eerst te proberen.

VandaagNog

Eerder al kondigde de keten een unieke bezorgdienst aan waarmee je een bestelling dezelfde dag al in huis hebt genaamd VandaagNog®. Voorwaarde is dat je het voor 15.00 bestelt. Handig voor producten waar je écht niet op kunt wachten.



Praat mee over dit artikel