Motorola hint op internationale release krachtige Droid Turbo

· 2 reacties


Motorola kondigde gisteren de Droid Turbo aan voor het Amerikaanse Verizon. Een geüpgrade Moto X zeg maar. En met een nieuwe nylon-achterkant zijn er best wel potentiële klanten buiten de VS te vinden. Die kunnen wellicht hun hart ophalen.

Want Motorola verstuurde zojuist deze uitnodiging naar enkele Braziliaanse media. En alhoewel er slechts een klein deel van het toestel opstaat lijkt dat wel verdacht veel op de nieuwe Droid Turbo die we gisteren te zien kregen. Een toestel met een 5,2 inch Quad HD AMOLED-scherm, een 21 megapixel camera en een gigantische 3.900 mAh batterij waarmee Motorola tot twee dagen aan gebruik belooft. Licht beter dus dan de reeds aangekondigde Moto X (2014).

Motorola invite international Droid Turbo

Het is niet ondenkbaar dat Motorola zinspeelt op een internationale release van deze Droid Turbo. Weliswaar zagen we de laatste Droids hier niet terug, de eerste Droid werd hier uiteindelijk als 'Milestone' aangekondigd. Verwacht dus niet dat ze de naam Droid zullen gebruiken. Het Motorola-event staat voor volgende week gepland dus wellicht tegen die tijd meer informatie.

Bron: Tecnoblog.net


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel