“Google Nexus 6 komt nog deze week”

· 3 reacties


Google's volgende Nexus-telefoon komt nog deze maand. Sterker nog; hij komt deze week! Als de geruchten kloppen dan kondigt Google de Nexus 6 komende donderdag aan. Google stapt met de 5,9 inch grote Nexus 6 dan officieel in het phablet-avontuur.

Uit alles blijkt dat de opvolger van de Nexus 5 een opmerkelijke telefoon gaat worden. Het zal geen gebruikelijk model worden die voor iedereen geschikt is, zoals z'n voorganger dat bijvoorbeeld wel was. Nee, de Nexus 6 is een reus van een telefoon en verwacht wordt dat het daardoor niet het grote publiek zal trekken.

Paul O'Brien tweet

Mogelijk moet de 'Shamu', zoals het model in de wandelgangen heet, een nichemarkt bedienen. Wellicht om de concurrentie niet teveel voor de voeten te lopen. De Nexus 6 zal dan voornamelijk een toestel worden om de mogelijkheden van Android L te demonstreren. Maar misschien hebben we het allemaal wel mis en mag de Nexus 6 straks gezien worden als de grootste concurrent van de iPhone 6 Plus. We wachten de aankondiging woensdag 15 oktober met belangstelling af.

Bron: @PaulOBrien

  Uitvoering Prijs Incl. bezorging     bol.com Partner
16 GB Grey € 219,00 € 219,00   Bekijk
Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel