HP kondigt Slate 500 met Windows 7 officieel aan


HP heeft zojuist officieel de langverwachte Slate aangekondigd als Slate 500. Het apparaat met 8.9 inch touchscreen werkt onder Windows 7 Professional en zal rond de 800 dollar moeten kosten.

En dat is best flink voor een machine dat slechts lichtjes is aangepast voor werking op een tablet. Je krijgt er overigens dan wel gelijk een dock en een case bij.

HP Slate 500 front

De HP Slate mikt vooral op de zakelijke gebruiker en beschikt over een 8.9 inch groot capacitive touchscreen. Interessant hieraan is dat deze voorzien is van een Wacom active digitizer om bijvoorbeeld aantekeningen te maken. Verder beschikt de HP Slate over een Intel Atom processor op 1.86GHz, 2 GB RAM en 64 GB aan SSD geheugen. WiFi-n, Bluetooth, USB 2.0 ontbreken niet. Op camera-gebied beschikt de Slate over twee; een VGA-resolutie front camera en een 3 megapixel camera aan de achterzijde.

HP Slate 500 back

De batterij moet maar liefst 5 uur meegaan en bestaat uit een 2-cel polymeer van 30 WHr. De HP Slate 500 is al te bestellen op HP's Amerikaanse website maar nog niet op haar Europese site. Wanneer dit het geval is, is nog onbekend.


Vermelde producten

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel