Toshiba presenteert ultradunne tablet


Vandaag heeft Toshiba op de IFA-beurs in Berlijn de AT200 gepresenteerd. De tablet is 7.7 mm dun en daarmee de dunste tablet ter wereld. Ondanks het slanke design zijn de specificaties van de tablet er niet minder door geworden.

De computerfabrikant Toshiba heeft een eigen, gloednieuwe en vooral extreem dunne tablet laten zien. De tablet is dunner dan de iPad 2 en heeft dezelfde schermdiagonaal als de Galaxy Tab 10.1 van Samsung met 10.1 inch. De tablet is qua design netjes in elkaar gezet, een glanzende zwarte rand rond het scherm en een achterkant van aluminium.

Toshiba1
Toshiba2

De tablet heeft een 1,2 GHz dualcore processor, Android 3.2 (Honeycomb) en een scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De tablet beschikt over 2 camera's, een 5 megapixel-camera met flitser aan de achterkant en een 2 megapixel-camera aan de voorkant. Het geheugen is uit te breiden met een SD-kaart. De tablet kan op een volle accu 8 uur gebruikt worden. Verder zit er een micro-USB ingang in en een micro-HDMI uitgang.

De prijzen van de tablet heeft Toshiba nog niet vrijgegeven, naar alle waarschijnlijkheid zal de tablet dit jaar nog worden verkocht.

Bron: Pocket-lint.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel