Voorplaat nieuwe Microsoft-smartphone mogelijk op de foto


Tot nu toe brengt Microsoft nog steeds Nokia-telefoons uit. Het toestel op deze foto moet de eerste zijn zonder de Nokia-naam. Alhoewel toestel, het gaat voorlopig om een voorplaat van een toestel. In plaats van Nokia krijgt het een Microsoft-stempel.

We moeten er nog even aan wennen. Geen Nokia-telefoons meer maar Microsoft Lumia's. Het zal uiteindelijk wel wennen, het moet wel. Mogelijk de eerste Microsoft-telefoon wordt hieronder weergegeven. Het gaat slechts om een component, en wel van het frontpaneeltje dat over de voorzijde zit.

Microsoft Lumia front panel

De bron doet trouwens wel het enige wat mogelijk is in deze situatie. Hij staat totaal niet in voor de echtheid ervan. Het Microsoft-logo, wat er van te zien is, lijkt niet helemaal uit te lijnen en enig ander bewijs is er niet. Gisteren werd duidelijk dat Microsoft versneld afscheid wil nemen van de Nokia-naam. Ook de term 'Windows Phone' gaat in de prullenbak. Voortaan is het louter 'Microsoft' en 'Windows'. Daarmee is de onlangs aangekondigde Nokia Lumia 830 mogelijk de laatste Nokia.

Bron: Nowhereelse.fr


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel