Nokia looft beloning uit voor nieuwe ringtone


Er zullen niet veel zijn die de standaard ringtone van Nokia niet kennen. Volgens Nokia wordt het tijd om deze in een nieuw jasje te steken of zelfs helemaal te veranderen. Het is aan jouw, want Nokia looft maar liefst 10.000 dollar uit voor een nieuwe!

Vooral voor de opkomst van truetones en MP3-ringtones was dit misschien wel de meest gebruikte ringtone voor mobiele telefoons. Maar ook vandaag zul je hem wel eens rondom horen. Misschien heb je hem zelf wel als standaard ringtone ingesteld. Dat is niets om je voor te schamen.

Nokia doet dat wel en vindt het hoogtijd voor een frisse opknapbeurt en lanceert samen met Audiodraft een wereldwijd crowdsourcing-project. Je kunt namelijk je eigen ringtone componeren of mix gewoon de bestaande naar de 21e eeuw en upload je resultaat. Zolang je resultaat maar maximaal 30 seconden duurt en deze voor 2 oktober 2011 hebt ingezonden. Hiervoor kun je nokiatune.audiodraft.com gebruiken, waar ook al het ingezonden materiaal tussentijds is te beluisteren.

Prijzengeld

Naast eeuwige roem zal de winnende ringtone op grofweg 100 miljoen Nokia-apparaten standaard zijn terug te vinden. Als muziek je ding is, is dit je kans. Bovendien - niet geheel onbelangrijk - win je 10 duizend Amerikaanse Dollars.



Praat mee over dit artikel