Samsung maakt Galaxy Grand Prime officieel, maar alleen in India


Goed en slechts nieuws; Samsung heeft vandaag de Galaxy Grand Prime met z'n 5 megapixel front-facing camera aangekondigd, maar wel alleen in India. Selfie-fanaten hier moeten dus voorlopig een alternatief toestel zoeken.

De Galaxy Grand Prime lekte enkele weken geleden al uit en uit z'n specificaties bleek toen al dat het een selfie-telefoon moet gaan worden. Waarom? Omdat er een 5 megapixel camera aan de voorzijde zit die haarscherp foto's kan nemen. En dankzij de 85 graden groothoeklens kom niet allen jij, maar ook al je vrienden op de foto. Moet je alleen wel naar India afreizen om er eentje te bemachtigen.

Samsung Galaxy Grand Prime
Grand Prime is ultieme selfie-telefoon, maar nog niet voor Nederland

Er is namelijk geen enkel signaal binnengekomen dat Samsung de Grand Prime buiten India gaat uitbrengen. Opmerkelijk want ook hier lopen genoeg mensen rond die fan zijn van het schieten van selfies. Jammer want ook de rest van het toestel is best redelijk. Wat te denken van een 5 inch qHD-scherm, 1.2 GHz quadcore processor en Dual SIM-mogelijkheden? We blijven de webshops natuurlijk voor je afspeuren om te zien of iemand de Grand Prime toch naar Nederland brengt.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel