LG Nexus 5X komt eind september, kost 400 dollar


En met die kop zouden we dit nieuwsbericht meteen kunnen afsluiten ware het niet dat er nog meer te vertellen is over deze LG Nexus 5X. Of dat ook de officiële naam gaat worden moet nog blijken, duidelijk is wel dat het een remake wordt van de Nexus 5.

De Nexus 5 was namelijk behoorlijk populair en deze nieuwe Nexus moet daarop voortborduren. Volgens Android Authority brengt Google op 29 september de LG Nexus 5X uit in haar Google Store. Eerder ging al het gerucht dat op dezelfde datum Android 6.0 Marshmallow officieel gelanceerd zou worden. Dat valt dus prima samen.

LG Nexus Bullhead
Deze foto van de LG Nexus 5X dook eerder al op

Samen met deze Nexus 5X komt ook Huawei met haar Nexus-telefoon uit, een groter toestel die mogelijk grotendeels gebaseerd is op de onlangs aangekondigde Mate S. Een ander gerucht over de Nexus 5X gaat over z'n prijs, die gaat mogelijk 400 dollar bedragen. Omgerekend naar euro's is dat zo'n 360 euro maar gelet op eerdere ervaringen wordt de dollar-prijs 1-op-1 overgenomen in euro's. Hiervoor krijg je trouwens een 16 GB uitvoering, de 32 GB versie gaat 50 dollar (en dus vermoedelijk 50 euro) meer kosten.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel