NieuweMobiel.NL genomineerd voor Website van het Jaar


Voor het eerst sinds z'n bestaan is NieuweMobiel.NL genomineerd voor Website van het Jaar. In de categorie 'Vergelijking' is het mogelijk je stem op ons uit te brengen. En je maakt zelf ook nog eens kans op mooi prijzen!

De afgelopen twee jaar stonden in het teken van grote veranderingen hier op NieuweMobiel.NL. Het design ging op de schop en we zijn naast productvergelijker een volwaardige prijsvergelijker geworden. De door jullie geleverde feedback tijdens deze transitie hebben we zo goed mogelijk proberen te verwerken. Iedere dag weer streven we ernaar om de beste aanbiedingen op te speuren, zo objectief mogelijk te vergelijken en je non-stop te informeren over alles mobiel. Dat dit nu resulteert in een nominatie is misschien wel de mooiste erkenning die we kunnen wensen.

Een nominatie is één ding, winnen is iets heel anders. De concurrentie in deze categorie is moordend dus we kunnen je stem hard gebruiken! Laten we er een echte wedstrijd van maken. Er zal tijdens het stemmen gevraagd worden naar een oordeel over het ontwerp, inhoud en navigatie. Stemmen kan tot en met 7 november.

Stem op NieuweMobiel.NL in de categorie Vergelijking

Bij deelname maak je kans op diverse prijzen. In totaal worden er een Macbook Air, 2 GoPro Hero3+ en 5 JawBone UP24's verloot. Je hebt dus zelf ook wat aan het stemmen.

Alvast super bedankt voor je stem!



Praat mee over dit artikel