LG G4 Pro krijgt mogelijk Duo Camera en behuizing van plastic


LG heeft voor dit jaar nog steeds de G4 Pro beloofd. Een phablet-versie van haar G4-vlaggenschip dus. Eerder zou dat nog een "super premium" toestel worden maar daar is het al op teruggekomen. Wat de G4 Pro dan wel is lees je hier.

Eerst een korte samenvatting van wat we tot nu toe weten. Een 5,8 inch beeldscherm met een keurige Quad HD-resolutie. Qua processor wordt mogelijk gekozen voor een Snapdragon 810 met als belangrijkste reden omdat de Snapdragon 820 nog niet klaar is voor massaproductie. Het werkgeheugen zal uitkomen op 4 GB. De grootste verrassingen zitten hem echter in de camera en behuizing.

LG G4 camera
We hebben nog een high-end telefoon van LG tegoed

Want achterop zullen twee camera's geplaatst worden. Mogelijk om scherpte/diepte-informatie vast te kunnen leggen. HTC deed dit eerder met de One M8 maar zag daar in latere edities toch vanaf. Hoeveel megapixels de camera's krijgen is nog onduidelijk, mogelijk blijft dat op maximaal 16 steken. Een ander gerucht gaat over de behuizing. Eerder nog werd melding gemaakt van metaal maar daar lijkt LG op terug te zijn gekomen. We houden dus inmiddels rekening met polycarbonaat. Hierin heeft LG wel ergens een vingerafdrukscanner verwerkt zodat je toegang met je vingerafdruk kunt krijgen. De LG G4 Pro zal de G4 en G Flex 2 de line-up van LG complimenteren.

Bron: Inews24.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel