TabCo toont glimp van nieuwe tablet


TabCo, het mysterieuze tablet-bedrijf dat zo nu en dan van zich doet spreken door (gekochte) aandacht op social media, heeft een glimp van beloofde tablet weggegeven. Helaas gaat het om een gerenderde afbeelding, niet om een foto.

De beelden geven niet veel weg. We zien niet welk OS op de tablet draait, en een merknaam is al helemaal niet zichtbaar. Wat wél zichtbaar is, is dat het om een tablet gaat met een grootte van ongeveer 10 inch. We zullen spoedig meer weten over de nieuwe tablet. Op 15 augustus heeft het bedrijf een persconferentie aangekondigd, waarin meer mededelingen gedaan worden over de tablet.

Tabco1 650x363

Volgens veel volgers van de tabletmarkt zit Nokia achter TabCo. Reden voor die gedachte is dat het Finse bedrijf en TabCo een adres delen, en een aantal Nokia-medewerkers TabCo volgen op Twitter. Ook de Twitternaam van Tabco, @WeAreTabCo, is een aanwijzing. Deze account verscheen toen Nokia’s account @WeAreMeeGo verdween. Geruchten gaan daarom dat de tablet op MeeGo draait, maar ook Windows 8, dat geoptimaliseerd is voor gebruik op tablets, behoort tot de mogelijkheden.

Bron: Uberphones.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel