Nieuwe LG Bello II richt zich met name op selfies


LG heeft een opvolger uitgebracht voor de L Bello uit augustus 2014. Deze nieuwe Bello II krijgt een verbeterde selfiecamera van 5 megapixel groot en een licht gewijzigd uiterlijk. Wat echter nog steeds ontbreekt is 4G.

LG kondigde de L Bello (L80+) samen met de L Fino (L70+) aan tijdens de IFA-beurs van 2014 in Berlijn. Dit jaar hoeven we niet tot september te wachten en kunnen we de Bello II nu al begroeten. Nieuw is de grotere 5 megapixel camerasensor voor de selfiecamera en de verhuizing van de bedieningsknoppen.

LG L Bello 2
De LG L Bello II

Zaten die namelijk bij de L Bello nog aan de achterkant, LG heeft ze ditmaal teruggezet naar hun oorspronkelijke positie; de zijkant. Een homeknop voorop heeft deze Bello II niet, daarvoor worden de on-screen knoppen op Android voor gebruikt. LG past trouwens versie 5.1.1 toe dat ook wel bekend staat als Android Lollipop. Verder valt op dat er eigenlijk weinig veranderd is aan de LG Bello II; het schermformaat, schermresolutie, geheugen, processorsnelheid, batterijcapaciteit, verbindingsmogelijkheden en zelfs de resolutie van de hoofdcamera blijft gelijk op 8 megapixel. Dat is niet noodzakelijkerwijs slecht, LG wil met de Bello 2 vooral de 3G-markt bedienen die altijd nog 40% van de smartphonemarkt uitmaakt. Wanneer het toestel uitkomt en voor welk bedrag is niet bekend gemaakt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel