T-Mobile MOVE: Android voor minder dan honderd euro


De T-Mobile MOVE komt naar Nederland. Dit goedkope Android-toestel, dat in juni gepresenteerd werd, wordt gemaakt door de Franse fabrikant Alcatel, en draait op Android 2.2 Froyo.

Android begint zijn weg naar de onderkant van de markt te vinden met de T-Mobile MOVE. Hoewel het hier natuurlijk niet om een supertsmartphone gaat, zullen de meeste Android apps prima werken op het toestel, waardoor je voor de 80 euro die dit toestel gaat kosten met een prepaid-abonnement een goede sociale-media-integratie voor je geld hebt.

Tmobile move

De T-Mobile MOVE heeft een bescheiden 2,8 inch scherm, en ook de 2 megapixel camera aan de achterzijde van de smartphone zal geen fantastische foto's maken. Van een toestel van 80 euro kun je natuurlijk niet dezelfde hardware verwachten als veel duurdere smartphone. Met 600 MHz is de processor in ieder geval redelijk te noemen. De T-Mobile MOVE is verkrijgbaar in een pre-paid pakket voor 79,95 euro bij onder anderen Kijkshop en PhoneHouse. Bij T-Mobile kun je het toestel ook met een abonnement krijgen.



Praat mee over dit artikel