Oud Nokia-baas zwaait met onaangekondigde Windows Phones


Microsoft heeft nog twee midrange-telefoons in de planning staan; de Superman en Tesla. Mogelijk worden beiden al snel aangekondigd. Oud Nokia-baas Elop zou ze vorige week tijdens een interne meeting alvast hebben getoond.

Microsoft zou deze 'Superman' als ultieme selfie-telefoon willen aanprijzen. We kunnen dus veilig stellen dat het toestel over minimaal een 5 megapixel front-facing camera beschikt. Het scherm zou volgens de geruchten 4,7 inch meten. Dan zou er ook nog een 'Tesla' in ontwikkeling zijn. Specificaties daarvan ontbreken maar het gaat mogelijk om de opvolger van de Lumia 720. Hiermee zou het een betaalbare high-end telefoon worden.

Nokia Lumia phone
Nieuwe Lumia's op komst

Mogelijk gaat de Tesla hetzelfde ontwerp krijgen als de huidige Lumia 930. Helaas voor Microsoft zijn de meningen over het uiterlijk van de 930 nogal uitgesproken. Ook zou het toestel over een PureView-camera beschikken en dus kunnen we de befaamde oversampling weer verwachten. Microsoft lijkt hiermee de PureView-cameras ook in de midrange-serie toe te willen passen. Volgens de bron kunnen we beide modellen "erg snel" verwachten.

Bron: The Verge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel