Nokia 41 megapixel PureView in de zomer naar Nederland

· 10 reacties


De Nokia 808 PureView met z'n 41 megapixel camera was dé verrassing van het afgelopen MWC. Goed nieuws voor wie z'n zinnen heeft gezet op deze opvallende cameratelefoon; hij komt officieel naar Nederland.

We hadden een nadere ontmoeting met de PureView tijdens het MWC en die was erg positief. Bovendien zagen testfoto's en video's er veelbelovend uit, zelf bij inzoomen! De Rich Recording zorgde tot slot voor een realistisch opnamegeluid dat we voorheen nog niet zagen bij mobiele telefoons. Er was eerst nog onduidelijkheid of het toestel naar Nederland zou komen, maar daar is nu een einde aangekomen.


Rich Recording op de PureView

De 808 PureView beschikt naast z'n 41 megapixel sensor over een 4 inch ClearBlack AMOLED-scherm en een nHD resolutie. Geschoten foto's en vooral video's zijn via een HDMI-poort te bekijken op je eigen TV en dankzij de NFC en FM Transmitter kun je eenvoudig content of audio delen met anderen. Schrijf je hierboven in voor een gratis reminder zodra de Nokia PureView daadwerkelijk in de winkel ligt.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel