‘Blue Topaz’ en ‘Green Emerald’ kleuren Samsung Galaxy S6 en S6 edge komen er aan


Samen met de traditionele witte, zwarte en gouden uitvoering van de Galaxy S6 en S6 edge kondigde Samsung een Blue Topaz en Green Emerald versie aan. Beide kleuren waren echter nog niet beschikbaar maar erg lang kan dat niet meer duren.

De blauwe 'Blue Topaz' is exclusief voor de Samsung Galaxy S6 terwijl voor de S6 edge de groene 'Green Emerald' beschikbaar komt. Beide kleuren werden direct na het presenteren van beide modellen op 10 april getoond maar waren tot dusver nog niet verkrijgbaar. In een blogpost zegt Samsung dat beide kleuren inmiddels verscheept worden.

Samsung Blue Topaz and Green Emerald
'Blue Topaz' en 'Green Emerald'

Beide uitvoeringen spelen met het licht wanneer je het toestel draait. Britse psycholoog Dr. Donna Dawson zegt dat mensen die voor de blauwe kleur gaan meer zelfvertrouwen hebben, veeleisend zijn, gevoelig en intuïtief zijn. Wie juist voor groen kiest is volgens haar meer in evenwicht, loyaal, hardwerkend, eerlijk en bekommert zich meer om het welzijn van anderen. Los daarvan kun je natuurlijk ook gewoon een bepaalde kleur mooier vinden. Tot nu toe waren de Galaxy S6 en S6 edge alleen in de uitvoeringen 'White Pearl', 'Black Sapphire' en 'Gold Platinum' beschikbaar. De geheugenuitvoeringen 32, 64 en 128 GB blijven gelijk.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel