Nieuwe LG G4c en G4 Stylus zijn uitbreiding op G4-familie


LG heeft er een tweetal nieuwe telefoons bij; de G4c en de G4 Stylus. Beide toestellen volgen de lijn die LG eerder met de G4 heeft uitgezet. Grootste verschil zijn het schermformaat en het prijskaartje.

De LG G4c is een 5 inch grote variant op de G4. Naast dit kleinere HD-scherm heeft het toestel toch min of meer dezelfde looks. Nu is 5 inch te groot om hem 'mini' te noemen maar zie de G4c toch vooral als een compactere en goedkopere versie van de LG G4. Ondanks dat krijgt het toestel toch een behoorlijke selfiecamera van 5 megapixel groot.

LG G4c
De G4c

De belangrijkste camera komt uit op 8 megapixel en binnenin treffen we verder een 1,2 GHz quad-core processor aan. De G4c ondersteunt 4G en is standaard uitgerust met Android 5.0 Lollipop. De adviesprijs komt uit op 249 euro. Dat klinkt interessant maar is altijd nog duurder dan de LG Magna die over vergelijkbare specificaties beschikt.

G4 Stylus

Ook bracht LG de G4 Stylus uit met een immens 5,7 inch beeldscherm. Door het toepassen van een HD-resolutie op zo'n groot scherm komt de pixeldichtheid niet verder dan 258. Het toestel krijgt een Rubberdium™ stylus mee waarmee je niet alleen aantekeningen kunt maken maar ook gewoon het toestel mee kunt bedienen. De LG G4 Stylus krijgt verder een 13 megapixel camera mee aan de achterzijde met tevens een 5 megapixel selfiecamera.

LG G4 Stylus
De G4 Stylus

Bovendien beschikt de hoofdcamera van de G4 Stylus over laser autofocus die we ook in de G4 aantreffen. Verwacht verder bekende functies zoals Gesture Shot, Glance View en Knock Code. Beide modellen zullen de komende weken beschikbaar worden. Verwacht de G4c in de kleuren Ceramic White, Metallic Grey en Shiny Gold vanaf juni voor een prijs van 249 euro. De LG G4 Stylus komt in juli voor een verwachte verkoopprijs van 349 euro. Deze zal alleen in de zilveren 'Metallic Silver' uitvoering beschikbaar komen.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel