“7 inch iPad in augustus”


Werkt Apple aan een kleinere versie van de iPad? Als we de geruchtenmolen mogen geloven wel. Digitimes komt nu zelfs met de naam van een fabrikant op de proppen, die de nieuwe tablet in elkaar zou gaan zetten.

Daarnaast noemt de website een datum voor de lancering van het kleine broertje van de iPad. Die zou al in augustus op de markt komen. Omdat tegelijk wordt beweerd dat de nieuwe 10 inch iPad al in het vierde kwartaal van 2012 op de markt komt, nemen wij de geruchten met een flinke korrel zout, al is het niet ondenkbaar dat Apple werkt aan een kleinere tablet. Samsung heeft bewezen dat er een markt voor is.

Maar dan kleiner...
Maar dan kleiner...

Het Koreaanse bedrijf bracht meerdere tablets op de markt met een scherm van 7 inch, en ook de boekenverkoper Amazon heeft op dit moment in de Verenigde Staten groot succes met een tablet met een kleiner scherm. Voordeel van een kleinere tablet is dat deze makkelijker mee te nemen is, en door fabrikanten iets goedkoper in de markt kan worden gezet dan een tablet met een 10 inch scherm.

Bron: Digitimes.comPraat mee over dit artikel