Prototype Amazon-telefoon met 3D-interface en 6 camera's uitgelekt

· 1 reactie


Amazon zou al een tijdje werken aan een eigen smartphone met een intuïtieve 3D-interface waarvoor geen apart brilletje nodig is. Afbeeldingen van een prototype duiken nu op en laten de in totaal zes camera's zien waarmee hij is uitgerust.

Let voor nu nog niet op de behuizing van het apparaat. De daadwerkelijke telefoon zit verstopt in een omhulsel dus over het uiterlijk valt nog weinig te zeggen. Het toestel draait een aangepaste versie van Android en beschikt naast een Qualcomm-processor over 2 GB aan RAM-geheugen. Het scherm meet 4,7 inch en beschikt over een HD-resolutie.

Amazon 3D Phone

Verder zijn er niet minder dan 6 camera's aanwezig. Op de achterzijde een 13 megapixel variant en één aan de voorzijde om te kunnen videobellen. De overige vier zijn vermoedelijk infrarood camera's die ervoor zorgen dat de interface in 3D kan worden weergegeven. Mogelijk kondigt Amazon haar eigen telefoon al in de zomer aan met verkrijgbaarheid in het derde kwartaal van dit jaar. Of de telefoons ook buiten thuisland Amerika uitgebracht zullen worden is nog even afwachten. De Kindle-tablets zijn hier in ieder geval niet verkrijgbaar dus erg goed ziet dat er niet uit.

Bron: Bgr.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel