Waterdichte Panasonic Eluga smartphone verkrijgbaar


De Panasonic Eluga is leverbaar in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het waterdichte toestel, waarmee Panasonic z’n terugkeer op de telefoonmarkt maakt, draait op Android 2.3 Gingerbread.

De Eluga zal aanvankelijk in maart op de markt komen, maar heeft een kleine maand vertraging opgelopen. Panasonic was eerder actief op de Europese markt, in het pre-smartphone tijdperk. Met dit Android-toestel probeert het merk opnieuw voet aan land te krijgen op ons continent. De Eluga heeft een 4.3 inch scherm heeft een resolutie van 960 x 540 pixels, en draait op een 1 GHz-processor met twee cores.

Panasonic Eluga in hand

Opvallend is dat dit toestel waterdicht is. Dat bereik Panasonic niet door een dikke waterdichte laag in de behuizing te verwerken, maar door de componenten van de telefoon een behandeling te geven, waardoor deze waterdicht worden. Panasonic is het eerste merk dat deze techniek breed uitzet op de consumentenmarkt.

Panasonic Eluga under water

De Panasonic Eluga is verkrijgbaar voor 399 euro bij de Nederlandse webshop redcoon. Je krijgt het toestel met Android 2.3 Gingerbread, maar Panasonic heeft al beloofd dat de waterdichte smartphone een update krijgt naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel