Krijgen Windows Phone-toestellen update naar versie 8, of niet?


Tegengestelde verhalen over Windows Phone-updates laten eigenaren van een Windows Phone-toestel vooralsnog in het ongewisse over een eventuele update naar de nieuwe versie van dit OS, Windows Phone 8.

Eind maart wisten wij al te melden dat geruchten wilden dat álle toestellen met Windows Phone die ooit op de markt kwamen een update naar (een versie van) Windows Phone 8 zouden krijgen. Recent kwam daar een video bij van een Portugese medewerker van Microsoft, die liet weten dat er een update voor iedereen zal komen naar deze nieuwe versie van Windows Phone. Bijna tegelijkertijd komt tech-blog The Verge met een tegengesteld verhaal, gebaseerd op eigen bronnen.

Krijgen bestaande Windows Phone-toestellen een update?

Op basis van geruchten is moeilijk vast te stellen welk scenario klopt. Wat wel blijkt, is dat een update naar de nieuwste versie een vurige wens is van veel Windows Phone-eigenaren, en dat de onzekerheid daarover geruchten aanwakkert. Het zou daarom goed zijn als Microsoft, in samenspraak met fabrikanten, op korte termijn deze kwestie opklaart.

Bron: Theverge.com, Wmpoweruser.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel