Gebogen LG Spirit 4G vanaf vandaag in de winkel


LG's betaalbare Spirit 4G die bovendien licht gebogen is ligt vanaf vandaag in de winkels. Het toestel met z'n bescheiden 4,7 inch scherm en z'n premium behuizing krijgt een vriendelijk prijskaartje mee, vooral voor een 4G-telefoon.

Wat deze LG Spirit 4G vrij bijzonder maakt is z'n gebogen uiterlijk die bovendien fraai is afgewerkt. De natuurlijk curve ligt goed in de hand en zorgt voor minder weerspiegeling van licht van buitenaf. Het toegepaste beeldscherm zelf is niet gebogen zoals bijvoorbeeld bij de G Flex 2 maar LG past wel een zogenaamd In-Cell scherm toe. Hier zit een laag minder in waardoor het scherm dichter op het oppervlakte ligt en heldere kleuren weergeeft.

LG Spirit 4G hands on

We hebben zelf ook al even kunnen spelen met deze 4,7 inch grote Android-telefoon van LG. En we waren vrij positief. Dat kwam vooral door het aangename formaat. Hij is niet klein maar ook weer niet overdreven groot. Bovendien beschikt de Spirit 4G over behoorlijke specificaties binnen deze prijscategorie. Denk aan een 8 megapixel camera met autofocus, een quad-core Snapdragon 400-processor op 1,2 GHz en natuurlijk de 4G-ondersteuning. De LG Spirit 4G ligt vanaf vandaag in de winkels voor een losse toestelprijs van 197,23 euro. In combinatie met een abonnement is het toestel in veel gevallen gratis. Hiermee komen prijzen nagenoeg overeen met de tevens deze week verkrijgbaar gekomen Motorola new Moto G LTE. Die kent weliswaar een iets groter beeldscherm maar het ontwerp van de Spirit 4G is speelser.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel