Motorola kondigt variant van new Moto G met 4G aan


Groot was de verrassing dat de tweede generatie Moto G niet over LTE (4G) beschikte. Er was daarvoor al een versie van de Moto G met 4G aangekondigd. Dit jaar doet Motorola het weer; het brengt een versie uit van de new Moto G maar ditmaal mét 4G.

Motorola kondigde de new Moto G in september van 2014 aan tijdens de IFA. Het toestel was groter, beschikte over meer megapixels en er kwam een geheugenkaartslot bij. Allemaal welkome toevoegingen maar het ontbreken van 4G bleek een groot gemis. De nu aangekondigde new Moto G LTE brengt daar verandering in.

Motorola new Moto G LTE
Nu ook met de new Moto G LTE onderweg snel internetten

We hebben het dus nog steeds over een 5 inch groot Android-toestel met HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 400-processor met vier cores op 1,2 GHz, een 8 megapixel camera, een 2 megapixel selfiecamera, 1 GB aan werkgeheugen en een geheugenkaartslot. Ook zitten er nu stereo speakers aan de voorkant waarmee het tevens een relatief betaalbare multimediatelefoon is. Nog steeds kun je de achterkant van de new Moto G LTE verwisselen dankzij apart verkrijgbare Motorola Shells.

new Moto G LTE prijs

De nieuwe Moto G 4G ligt al snel in de winkel en krijgt een adviesprijs mee van 199 euro. Zijn dat zijn enkele tientjes meer dan de huidige new Moto G. Mogelijk zakt de prijs op den duur naar het prijsverschil tussen de oorspronkelijke Moto G en Moto G LTE dat momenteel niet meer dan 5 euro bedraagt.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel