LG heeft introductie van G4 mogelijk op 28 april staan


Alhoewel ze het niet met zoveel woorden zeggen wordt de lancering van de LG G4 op 28 april verwacht. Het bedrijf heeft voor die datum namelijk een persuitnodiging verstuurd. Hierin wordt de nadruk gelegd op de letter "G". Wij weten genoeg.

Nu zijn er tal van geruchten rondom de opvolger van de LG G3. Zo zou het Android-toestel een gebogen beeldscherm meekrijgen met een monsterlijke Quad HD-resolutie. Ook de G3 beschikte daarover, als één van de eersten. Uiteindelijk waren we zelfs vrij positief over dat toestel, met enig minpuntje z'n toch wel forse omvang. Het is nog maar de vraag of de G4 daarin wat gaat veranderen. Er zijn ook geruchten dat de G4 nog groter zal zijn.

See The Great, Feel The Great

LG houdt gelijktijdig een event in New York, Londen, Seoel, Singapore en Istanbul. Er wordt dus vuurwerk verwacht. Verwacht trouwens ook weer de laser autofocus, een 16 megapixel camera en een 8 megapixel selfiecamera. Dat zijn flink wat meer pixels als op de G3. Qua processor krijgen we mogelijk een verrassing. Draait de onlangs uitgebrachte LG G Flex 2 nog onder de krachtige Snapdragon 810, deze LG G4 moet het mogelijk met een Snapdragon 808 doen. Die beschikt over 2 cores minder maar lijkt op papier nog steeds bijzonder krachtig.


Prijsvergelijker LG G3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Titanium
€ 330,21 € 330,21   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G3


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel