Eerste mogelijke foto's van de LG G4 verschijnen online


Er zijn online foto's verschenen van een nog onbekend LG-toestel. Nu verwachten we op korte termijn de introductie van de LG G4 dus het lijkt voor de hand te liggen dat dit de G4 is. Maar er zijn twijfels.

Zo zien we in de linkerbovenhoek iets wat op een stylus lijkt. De opvolger van de G3 zal niet met een stylus worden uitgerust. Dit zou echter ook een antenne kunnen zijn. De Koreaanse versie van de LG G3 was daar ook mee uitgerust, bedoeld om mee TV te bekijken. Dit hoeft dus weinig te betekenen.

LG G4 leak

Vreemd is wel dat er geruchten waren over een gebogen G4 terwijl deze op de foto 'gewoon' plat lijkt te zijn. Ook heeft LG weer zitten sleutelen aan de knoppen. Waren die bij de LG G3 nog rond, deze zijn eerder rechthoekig. Dat komt overeen met het viertal toestellen dat LG voorafgaand aan het MWC aankondigde waaronder de Spirit 4G. Ook zien we de laser autofocus terug die op de G3 geïntroduceerd werd.

G4 of toch niet?

Al met al is het nog te vroeg om te speculeren dat dit daadwerkelijk de LG G4 is. Zo weten sommige mensen uit de baseband-versie af te leiden dat dit toestel over een Snapdragon 610 beschikt. Dat klinkt niet als de krachtige processor die LG in haar vlaggenschip wil toepassen. Heel misschien is dit dus de LG G4s of de G4 Note. We wachten de ontwikkelingen daarom nauwkeurig af.

Bron: xda-developers.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel