Layar nu ook voor Symbian verkrijgbaar


Goed nieuws voor Nokia-bezitters met een Symbian-toestel; het Nederlandse Layar is nu verkrijgbaar in de Ovi Store. Met de 'Layar Reality Browser' combineer je de echte wereld met de virtuele. Layar was al beschikbaar voor iPhone en Android.

Niet alleen eigenaren van nieuwere Symbian^3 maar ook enkele Symbian S60-toestellen zijn geschikt om Layar's nieuwste toepassing te gebruiken. Zolang het toestel maar beschikt over GPS, kompas, bewegingsherkenning en secundaire camera. Hierdoor blijven in de praktijk alleen de N8, E7, C7, C6-01, N97 en N97 mini over als geschikte toestellen.

Layar on Symbian
    “Augmented reality is changing the way people view the world,” aldus Raimo van der Klein, CEO en mede-oprichter van Layar. “Layar’s goal is to bring the AR experience into people’s every day lives and with this offering we are able to provide Nokia users with that rich digital experience on their mobile phones.”

De mensen van Layar raden je aan voor de toepassing daadwerkelijk te installeren er zeker van te zijn dat je telefoon over de laatste firmware-versie beschikt. De toepassing is gratis verkrijgbaar in de Ovi Store.

Bron: Layar.com



Praat mee over dit artikel