MWC 2008: LG zet met KM710 ijzersterke musicphone neer


Door al het geweld vorige week van bijvoorbeeld Sony Ericsson en Samsung zouden we het sterk opkomende LG bijna vergeten. Ook zij toonde enkele nieuwe mobiele telefoons, waaronder deze in samenwerking met Mark Levinson ontwikkelde musicphone.

De KM710 werd vorige week tijdens het Mobile World Congress in Barcelona voor het eerst aan de wereld getoond. Deze nieuwe LG slider is ijzersterk op het gebied van muziekafspeelmogelijkheden. Dit komt onder meer omdat de KM710 in samenwerking ontwikkeld is met Mark Levinson, de Amerikaanse fabrikant van hoge kwaliteit audioapparatuur. Het zal geen verrassing zijn dat LG deze slider ook wel aanduidt als "Mark Levinson Phone".

MWC 2008: LG zet met KM710 ijzersterke musicphone neerMWC 2008: LG zet met KM710 ijzersterke musicphone neer
De LG KM710 is in samenwerking met Mark Levinson ontwikkeld

Met de KM710 wil LG een stijlvolle slider neerzetten die uitblinkt in de hoge muziekkwaliteit. Opvallend aan de KM710 is de bedieningstoets. Dit is namelijk een draaicirkel waarmee onder andere in afspeelmodus het volume geregeld kan worden. Maar er kan ook naar links, rechts etc geklikt worden. Het heeft hiermee veel weg van de bekende iPod.

MWC 2008: LG zet met KM710 ijzersterke musicphone neer
Dynamische bedieningstoets

Middenin deze cirkel bevindt zich een klein beeldscherm wat zich aanpast aan de modus van de telefoon. Zo toont deze bijvoorbeeld in de afspeelmogelijkheid "pauze" of "play".

De KM710 is in eerste instantie bedoeld voor de Aziatische en Zuid Amerikaanse markt, maar het is niet ondenkbaar dat LG dit model ook in Europa zal aanbieden.



Praat mee over dit artikel