Apple-baas mikpunt van spot na plaatsen wazige foto


We hebben allemaal wel eens een bewogen foto gemaakt met onze telefoon. Echter als je de baas bent Apple en deze ook nog eens op je Twitter-account plaats met miljoenen volgers dan kun je rekenen op sarcastische reacties.

En dat is precies wat Apple-baas Tim Cook momenteel meemaakt. Hij was afgelopen weekend aanwezig bij de Super Bowl; het grootste sportevenement van de VS. Nu is de iPhone één van de betere telefooncamera's van het moment. Dat wil niet zeggen dat een perfecte foto altijd gegarandeerd is. Nu is het natuurlijk niet 100% zeker dat onderstaande foto met een iPhone geschoten is, het lijkt wel erg voor de hand te liggen.

Tim Cook Super Bowl foto
Foto: Tim Cook

Mogelijk heeft Tim Cook geen iPhone 6s Plus met optische beeldstabilisatie maar duidelijk is wel dat de foto niet best is. Nu legt de iPhone het momenteel al af tegen diverse andere telefoons in donkere omgevingen. We sluiten natuurlijk ook niet uit dat Tim Cook een duwtje heeft gehad nadat de Denver Broncos de 50e Super Bowl wonnen. Misschien struikelde hij wel. Omdat Cook z'n creatie op Twitter exposeerde kreeg hij logischerwijs een aantal stekende reacties terug. Mensen raden hem aan een Samsung te kopen maar we zien ook veel humoristische foto's terug. Een aantal hebben we opgesomd:







Prijsvergelijker Apple iPhone 6s
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Rose Gold Zo goed als nieuw
€ 219,00 € 219,00   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 299,99 € 299,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6s


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel