Off-topic MWC 2010: Grappige, opvallende en gekke gebeurtenissen


Als je met 45 duizend man op relatief zo weinig oppervlakte bent, dan kom je vanzelf gekke dingen tegen. Zo ook dit jaar. Opvallende, rare en soms zelfs absurde dingen sommen we maar al te graag voor je op!

Koninklijk bezoek op het MWC. Zo zagen we de koningin Rania al-Abdullah van Jordanië op een gegeven moment langslopen. Ze is trouwens ook zeer actief op Internet en heeft haar eigen Twitter account.

Koningin Rania al-Abdullah van Jordanië
Koningin Rania al-Abdullah van Jordanië

Ook opvallend was onderstaande dame wiens taak het was om deze kinetische ballen in beweging te brengen/houden. We kunnen ons moeilijk nog saaiere of zelfs nuttelozere baantjes bedenken.

Ballenmeisje
Ballenmeisje

De mensen van Garmin-Asus waren met de auto naar Barcelona gekomen. Voor het gemak hadden ze hem ook maar even op de stand geparkeerd. Dit modelletje heeft weliswaar geen airbag maar wel navigatie!

Garmin-Asus carGarmin-Asus car navigation

Verwarring op de stand van Huwei. Deze Aziaat kon zijn ogen niet afhouden van de twee dames op het scherm. Groot was de schrik dat het hier om een live verbinding ging en de vrouwen een gesprekje begonnen met de man.

Telepresence

Gelukkig is er ook ruimte voor ontspanning op de beurs. Deze zakenman nam plaats in een Formule1-wagen en speelde een levensecht racespelletje inclusief bewegingen! Hij bakte er overigens helemaal niets van....

Formule1 game
Levensecht racen


Praat mee over dit artikel