LG CX2 is opvolger Optimus 3D


De LG Optimus 3D Speed krijgt een opvolger. De eerste 3D-smartphone die in Nederland te koop was is inmiddels bijna een jaar oud. Tijd voor een nieuw model, dat komt in de vorm van de ‘CX2’.

De CX2, een codenaam, is voorzien van een 1.2 GHz dualcore processor van Texas Instruments, een kleine verbetering ten opzichte van het 1 GHz-exemplaar dat in de Optimus 3D te vinden was. Het schermformaat en de resolutie blijven naar verluidt ongewijzigd ten opzichte van het eerste 3D-toestel van LG. De CX2 heeft net als z’n voorganger een scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels, met een diagonaal van 4.3 inch. Het zou hier om een zeer helder Nova-scherm van LG gaan.

Lgoptimus

Om ook in 3D video op te kunnen nemen is de CX2 voorzien van twee camera’s. Volgens Pocketnow hebben beide een resolutie van 5 megapixels. Zoals je mag verwachten van een smartphone ondersteunt het toestel WiFi en Bluetooth 3.0. Ook zou deze nieuwe smartphone voorzien zijn van een NFC-chip. De CX2 wordt waarschijnlijk op het MWC in Barcelona gepresenteerd. Die beurs wordt eind februari gehouden.

Bron: Pocketnow.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel